Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Slalomklubb
Fotboll

Skidskolan

Arvika Slalomklubbs Skidskolegrupper:

Kostnad: 200kr/barn. Sätt in på bankgiro 413-2197 med barnets/barnens personnummer i meddelandefältet. Observera att alla barn i skodskola måste vara medlemmar i föreningen. Anmälan till skidskola görs på plats i klubbstugan under i förväg annonserad dag. Det är ingen idé att maila eller prata med skidtränarna om plats i skidskola.

 

Skidskola (Nybörjargruppen) För de nya på skidor. Här börjar vi med att lära oss att stå på skidor, att trilla på skidor och att åka på skidor. Vi börjar lära oss liften. I backen lär vi oss att kontrollera farten genom att ploga. Vi lär oss också att svänga och hålla avstånd till den som är framför. Här bör de föräldrar som kan åka hjälpa till och det är bra om ni har skidor på er. Max antal barn 20 st. 

Tid: Söndagar kl: 10:00-11:00


Ansvarig ledare: Johanna Strand

 

Fortsättningsgrupp: För de som kan åka liften och som kan ta sig ned själv. I denna grupp går vi mot att barnen ska kunna vara utan sina föräldrar. De ska prova liften själva eller med kompis. Vi börjar träna "hockeystopp" och parallellsväng. Denna grupp tenderar att vara den största grupper och den kommer att delas i ett antal mindre grupper som tränar samtidigt i backen. Max antal barn 24 st. 

Tid: Måndagar kl: 18:00-19:00

Ansvarig Ledare: Martin Elvén

 

Banåkning/Tävlingsgruppen: För de som är intresserade av att lära sig köra i bana med portar och som vill på att prova på att tävla i alpin skidåkning. Observera att liften är obemannad på torsdagar så de som anmäler sig till den här gruppen måste vara vana att ta liften själva.

Tid: Torsdagar kl: 18:00-19:30


Ansvarig ledare: Markus Lindström

 

För frågor rörande skidskola kontaktar ni Martin Elvén 0761616098

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer