Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arvika Slalomklubb
Fotboll

Uthyrning av backe samt friluftsdagar

Observera! Vi har ingen utrustning för uthyrning.

 

Hyra backen: Om ni är intresserade av att hyra backen eller klubbstugan hör ni av er via mail till arvikaslalomklubb@gmail.com eller skickar sms på 076-1130039. (OBS! För att bokningar ska komma in i rätt ordning ber vi er använda den här bokninginstruktionen eftersom vi inte har möjlighet att samordna det annars.)

 

Friluftsdagar: Alla skolor i Arvika kommun lånar backen/stugan gratis vid friluftsdagar, men måste då ordna med lift-/skoter- och stugpersonal själva. Observera att Rackstadbacken och Arvika slalomklubb är en ideell förening som inte har någon anställd personal. Innan ni anmäler att ni vill ha friluftsdag i backen måste ni alltså se till att ni har någon som kan starta och köra liften, hämta ner eventuellt skadade barn och köra 4-hjuling eller skoter om något händer med liften eller i backen under dagen. (Ett tips är att titta i jourlistan över liftpersonal för att se om ni har någon förälder till barnen som ska ha friluftsdag med i den listan. Välj fliken ASLK-jourlistor-liftjour och sist länk till liftjourslista.)  Om ni är intresserade av att låna backen och klubbstugan till friluftsdagar hör ni av er via mail till arvikaslalomklubb@gmail.com eller skickar sms på 076-1130039.

 

Stugan får inte vara obemannad om den ska vara öppen och de som hyr/lånar verksamheten ansvarar för att den lämnas i samma skick som den var när ni kom.

 

Instruktioner får ni av Erik Sundström 070-3301703 några dagar innan er bokade tid. 

 

 

 

 
Våra sponsorer